Troleibuze si alte metode de a opri circulatia

Cine a mers vreodata pe Bd. tineretului stie ca pe acolo se circula mai mult pe loc. Dimineata, la pranz si seara se fac niste cozi imense in care soferii nervozati claxoneaza de mama focului.
Problema e ca dintr-un drum cu cate doua benzi pe sens, in ultimii ani a devenit unul cu o singura banda..cealalta fiind parcare.
Pe langa numarul impresionant de soferi care par sa evadeze din berceni si sa caute eliberarea undeva in centru, in fiecare dimineata, pe bd. exista 3 linii de masina, care se suprapun cu linia de metrou.
Ai zice ca e suficient si ca primaria ar trebui sa caute o solutie ca sa elibereze putin circulatia. Cum ar fi sa faca niste parcari...somewhere...
EI bine nu. Primaria, RATB, nush cine, s-a gandit ca nu sunt destule masini si ca e neaparat nevoie si de troleibuze. Eu zic sa interzica circulatia pe bulevard si sa lase doar autobuze, troleibuze, tramvaie, telescaune, teleferice si, normal, un metrou magnetic...

"Stimata doamna ...,
Ca urmare a solicitarii dumneavoastra, va transmitem ca infiintarea liniei de troleibuz pe Bd. Tineretului nu va afecta traseele liniilor de autobuze 312, 313 si 381.
Cu respect,
Serviciul Relatii Publice RATB"

2 comentarii:

dan spunea...

si gondola nu?

Roxana spunea...

mai ales..